Over de uitvaartbloemist

Onze liefde voor bloemen gaat verder dan het verzorgen van een mooi rouwboeket. Met ons hechte team maken wij van de laatste groet aan een dierbare, een liefdevol en persoonlijk afscheid.

Fysieke winkel    Bezorging op locatie    Locale kwekers

Peter heeft dankzij zijn jarenlange ervaring in de bloemen, oog voor ieder detail. Hij weet precies waar hij moet zijn voor dagverse en prachtige bloemen. We willen er zeker van zijn dat de bloemen er mooi bij staan op de dag van het afscheid. Daarom werken we uitsluitend samen met lokale kwekers in omgeving ’s Gravenzande. Omdat we niets aan het toeval over willen laten, regelen wij het transport van onze rouwbloemen zelf. Zo weten we zeker dat de boeketten op tijd en goed aankomen.

Heeft u bijzondere wensen of wilt u graag advies? Onze hoofdstylistes Priscilla en Joyce nemen alle tijd om uw wensen door te nemen en denken graag met u mee. Alles kan en niets hoeft. Ons doel is om een liefdevol eerbetoon te verzorgen en een mooie herinnering voor nabestaanden achter te laten.

  • Eenvoudig bestellen
  • Dagverse bloemen van lokale kwekers
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Tijd en privacy voor bijzondere wensen

Inloggen

Creëer een account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord resetten

Wachtwoord vergeten? Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in. U ontvangt per e-mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

WINKELWAGEN (0)